Recover AS Privacy Policy

Recover AS er en del av Recover Group. Denne personvernerklæringen vil forklare hvordan organisasjonen vår bruker personopplysningene vi samler inn fra deg når du bruker nettstedet vårt.

Temaer:

  • Hvilke data samler vi inn?
  • Hvordan samler vi inn dataene dine?
  • Hvordan vil vi bruke dataene dine?
  • Hvordan lagrer vi dataene dine?
  • Markedsføring
  • Hva er dine personvernrettigheter?
  • Personvernregler for andre nettsteder
  • Endringer i personvernreglene våre
  • Hvordan kontakte oss
  • Hvordan kontakte relevante myndigheter

Hvilke data samler vi inn?

Recover samler inn følgende data:

  • Anonyme brukerinteraksjoner.
  • Anonym brukerdemografi og interesse.
  • Personlig identifikasjonsinformasjon (navn, e-post, telefon, adresse osv.).
  • Data du gir når du deltar på noen av arrangementene våre eller kontakter kundeservicen vår.
  • Data om når og hvordan du bruker tjenestene dine.
  • Informasjon om dine bestillinger og faktureringsinformasjon.

Hvordan samler vi inn dataene dine?

Du gir Recover direkte de fleste dataene vi samler inn.

Vi samler inn data og behandler data når du:

  • Bruker eller viser nettstedet vårt via nettleserens cookies.
  • Sender inn et skjema.
  • Kjøper et produkt.
  • Kontakter kundeservice.
  • Søker ledig stilling
  • Vi benytter Bisnode til kredittsjekk
  • Kontakt ved oppdrag
  • Kunde klager

Hvordan vil vi bruke dataene dine?

Recover samler inn dataene dine slik at vi kan:

  • Identifiser deg som kunde for å kontakte deg.
  • Behandle kjøp og innsendinger

Juridisk grunnlag: oppfyllelse av en kontrakt.

  • Sende deg e-post med spesialtilbud på andre produkter og tjenester vi tror du kanskje vil like. Vi gjør dette ved å analysere og segmentere dataene dine.
  • Invitere deg til arrangementer.
  • Forbedre våre tjenester.
  • Forbedre nettstedopplevelsen.
  • Svare på spørsmålene dine via telefon eller kundeservice.
  • Gjennomføre kundeundersøkelser.

Juridisk grunnlag: legitim interesse og samtykke.

Hvis du godtar, vil Recover dele dataene dine med partnerskapsselskapene våre slik at de kan tilby deg sine produkter og tjenester.

  • Underleverandører
  • Andre partnere

Når Recover behandler bestillingen din, kan vi sende dataene dine til, og også bruke den resulterende informasjonen fra, kredittreferansebyråer for å forhindre falske kjøp.

Hvordan lagrer vi dine personlige data?

Recover lagrer dine personlige data på en dataserver, i digitale og manuelle registre. Vi utleverer ikke dine personopplysninger til tredjeparter, bortsett fra når det er et krav som følger av en lovbestemt forpliktelse eller å oppfylle eller forpliktelser overfor deg som kunde. Personopplysningene dine blir ikke overført eller solgt til tredjeparter i reklameformål. Imidlertid kan dine personopplysninger bli utlevert til tredjeparter hvis det er nødvendig for å gi deg tjenester, for eksempel underleverandører for å utføre den bestilte tjenesten eller for distribusjon av tilbud.

Recover gjør de tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltakene som kreves i loven for å sikre at personopplysningene dine ikke blir tuklet med, tapt eller ødelagt eller at uautoriserte parter har tilgang til dem.

Recover vil ikke lagre dine personlige data utover det som er nødvendig for å oppfylle formålene som er angitt ovenfor, eller så lenge vi er lovpålagt å lagre dine personlige data, for eksempel regnskapsloven. Deretter blir dataene dine slettet.

Recover vil beholde din:

  • Anonyme brukerinteraksjon og demografiske interesser i 2 år. Når denne tidsperioden er utløpt, sletter vi dataene dine manuellt.
  • Personlig identifikasjonsinformasjon i 2 år. Når denne tidsperioden er utløpt, sletter vi dataene dine manuellt.
  • Data om når og hvordan du bruker tjenestene dine, dine bestillinger og faktureringsinformasjon i 2 år. Når denne tidsperioden er utløpt, vil vi slette dataene dine manuellt.

Markedsføring

Recover kan sende deg informasjon om produkter og tjenester fra oss som vi tror du kan like.

Hvis du har avtalt å motta markedsføring, kan du alltid melde deg ut på et senere tidspunkt.

Du har når som helst rett til å stoppe Recover fra å kontakte deg for markedsføringsformål eller gi dine data til andre medlemmer av Recover Group.

Hvis du ikke lenger vil bli kontaktet for markedsføringsformål, kan du kontakte oss på e-post: post@recover.no

Hva er dine personvernrettigheter?

Recover vil sørge for at du er fullstendig klar over alle dine databeskyttelsesrettigheter. Hver bruker har rett til følgende:

Rett til innsyn - Du har rett til å be Recover om kopier av informasjon om dine personlige data, formålet med behandlingen av disse dataene og informasjon om hvor dataene er hentet fra. Din forespørsel vil være gratis.

Retten til retting - Du har rett til å be Recover om riktig informasjon som du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be om gjenoppretting for å fullføre informasjon du mener er ufullstendig.

Retten til sletting - Du har rett til å be Recover om å slette dine personlige data under følgende forhold:

  • Hvis dataene ikke lenger er nødvendige for de formålene de ble behandlet for.
  • Hvis behandlingen utelukkende er basert på samtykke, og du tilbakekaller dette.
  • Hvis behandlingen brukes til direkte markedsføring, og du motsetter deg dataene som behandles.
  • Hvis du motsetter deg at dataene behandles basert på legitime interesser, og det ikke er noen legitim interesse som oppveier din interesse.
  • Hvis data ikke behandles i henhold til forskriften.
  • Hvis sletting er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse.

Retten til å begrense behandlingen - Du har rett til å be om at Recover begrenser behandlingen av dine personopplysninger under følgende betingelser:

  • Hvis du mener at dataene dine er feil, og du har bedt om å få rettet disse. Du kan da be om at behandlingen av dataene dine begrenses mens etterforskningen pågår.
  • Hvis behandlingen er ulovlig, men du motsetter deg at dataene dine slettes, og i stedet ber om at bruken av disse dataene blir begrenset.
  • Hvis du trenger opplysningene dine for å kunne etablere, hevde eller forsvare juridiske krav, selv om vi ikke lenger trenger dine data i forbindelse med behandlingen.
  • Når du har motsatt deg behandlingen av dataene dine, kan vi fortsette å behandle dine data så lenge inspeksjonen varer.

Retten til å motsette seg behandling - Du har rett til å motsette deg Recover’s behandlingen av dine personopplysninger som er utført basert på en legitim interesse. Deretter må du spesifisere hvilken behandling du motsetter deg. Hvis vi mener at slik behandling fortsatt skal finne sted, må vi demonstrere at det er en legitim interesse som oppveier din interesse.

Retten til dataportabilitet - Du har rett til å be om at Recover overfører dataene vi har samlet til en annen organisasjon, eller direkte til deg. Dette gjelder i tilfeller der du har gitt ditt samtykke til databehandlingen, eller hvis behandlingen er nødvendig for at vi skal kunne tilby tjenester til deg i samsvar med kontrakten du har inngått med oss. Du har imidlertid ikke rett til å overføre informasjonen din hvis vi behandler den på grunn av en legitim interesse eller under en juridisk forpliktelse.

Hvis du ber om en forespørsel, har vi en måned til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss.

Send oss ​​en e-post på: post@recover.no

Eller skriv til oss:
Recover AS
Kristoffer Robins vei 13
0978 Oslo

Google Analytics og sosiale medier

Som en del av vår markedsføring analyserer vi informasjon, inkludert personlig informasjon, om din bruk av nettstedet recover.no og din aktivitet på sidene våre på sosiale medier. For eksempel vil vi behandle personopplysningene dine for å kunne bruke Google Analytics og Facebook for å kunne tilpasse annonsene du ser basert på informasjon om din forrige surfing og for å kunne utvikle tjenestene våre.

Fordi vi bruker Google Analytics og Facebook, vil din personlige informasjon også bli gitt ut til Google og Facebook. Som et resultat kan din personlige informasjon videreføres til og lagres på Googles / Facebooks servere lokalisert over hele verden. Dine personlige data kan dermed behandles på en server som er lokalisert i et annet land enn der du bor. Google / Facebook kan også overføre din personlige informasjon til tredjeparter i tilfelle dette er lovpålagt eller når slik tredjepart behandler informasjonen på vegne av Google / Facebook.

Les mer om IP-anonymisering i Google Analytics og vilkårene på Googles nettsted.

Hvis du, til tross for at informasjonen som er samlet inn, er anonym, fremdeles ikke vil at informasjon om hvordan du bruker nettstedet skal samles inn, kan du installere Google Analytics Opt-out i nettleseren din, se nettleserens hjelpesider for mer informasjon.

Personvernregler for andre nettsteder

Recover’s nettsted inneholder lenker til andre nettsteder. Våre personvernregler gjelder bare for nettstedet vårt, så hvis du klikker på en lenke til et annet nettsted, bør du lese personvernreglene deres.

Endringer i personvernreglene våre

Recover oppdaterer sin personvernpolicy regelmessig og plasserer oppdateringer på denne websiden.

Hvordan kontakte oss

Hvis du har spørsmål om Recover’s personvernregler, dataene vi har om deg, eller hvis du vil utøve en av dine personvernrettigheter, ikke nøl med å kontakte oss.

Send oss ​​en e-post på: post@recover.no

Eller skriv til oss:
Recover AS
Kristoffer Robins vei 13
0978 Oslo

Hvordan kontakte riktig myndighet

Hvis du ønsker å rapportere en klage, eller hvis du mener at Recover ikke har behandlet bekymringen din på en tilfredsstillende måte, kan du kontakte informasjonskommisjonens kontor.

E-post: postkasse@datatilsynet.no
Telefon: +47 22 39 69 00