13. desember 2021

Recover har inngått avtale om å kjøpe Bjerklind Bygg og S.I. Entreprenør

Recover har inngått avtale om å kjøpe Bjerklind Bygg og S.I. Entreprenør.

Recover, Nordens ledende leverandør av skade- og håndverkstjenester har inngått avtale om å kjøpe de norske selskapene Bjerklind Bygg AS og S.I. Entreprenør AS. Selskapene har rundt 40 ansatte og hadde i fjor en omsetning på over 130 millioner kroner med fotavtrykk i Oslo og Viken. Oppkjøpene er et ledd i Recovers strategi om å vokse innen storskade, samt å bygge en distinkt leder også utenfor forsikring. Selskapene vil bli drevet videre som datterselskaper av Recover Norge under sin egen merkevare.

Bjerklind Bygg og S.I. Entreprenør har opparbeidet en solid posisjon i entreprenørbransjen. Siden starten i 1987 har de hatt en rekke interessante byggeprosjekter og opparbeidet seg bred faglig og administrativ kompetanse. Ikke minst når det gjelder prosjektstyring. I dag er de en totalleverandør, enten det gjelder nybygg, ombygging, rehabilitering eller vedlikehold. «Selskapene har levert gode resultater over lang tid, takket være erfaren ledelse, engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere og fornøyde kunder. Vi er glade for at eierne vil bli med videre og de har også investert i Recover. Vi gleder oss til å få selskapets ansatte og deres kompetanse med på laget i Recover konsernet», sier CEO for Recover Norge, Vegar Kristoffersen i en kommentar.

«Vi ser frem til å fortsette å utvikle selskapet og tilbudet vårt på markedet som en del av Recover konsernet. Vi vil fortsette å være en lokal, trygg og kvalitetsbevisst partner, mens vi har tilgang til økte ressurser og mulighet til å utvide tilbudet vårt i markedet», sier Øyvind Lindtun, Daglig leder, Bjerklind Bygg AS

Bjerklind Bygg og S.I. Entreprenør kommer til å operere som frittstående selskap i Recover konsernet.

Den formelle overtakelsen av selskapene vil finne sted så raskt godkjenningen fra det norske konkurransetilsynet er oppnådd.

Recover

Recover er Nordens største leverandør av skade- og håndverkstjenester samt industritjenester med totalt ca. 3 000 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvorav 1100 medarbeidere er ansatt i Norge og med hovedkontor i Oslo. Selskapet hadde i 2020 en total omsetning på 3,5 mrd. Recover hjelper forsikringsselskaper døgnet rundt, samt det offentlige, eiendomsselskaper, industrivirksomheter og virksomheter i marine-/offshoresektoren med skade- og håndverkstjenester etter brann-, innbrudd- og vannskader, mv. Utover dette håndterer Recover alle former for industri- og spesialtjenester innen rengjøring, sanering og desinfeksjon.

Kontaktpersoner for ytterligere informasjon og spørsmål:

Vegar Kristoffersen, CEO, Recover AS
Telefon: 480 88 366
Epost: vegar.kristoffersen@recover.no

Øyvind Lindtun, Daglig leder, Bjerklind Bygg AS
Telefon: 95 14 29 79
Epost: o.l@bjerk-lindbygg.no