Vi utfører

Vi utfører

smittevask og desinfisering

Recover vasker og desinfiserer bygg og innbo ved smitte som for eksempel coronavirus, salmonella, legionella, tuberkulose og andre smittekilder.

Typisk problemstilling er nedvasking av sosiale boliger, hotellrom, fengsler, sykehus, helse- og omsorgsbygg etter mistanke om smitte. I forbindelse med smittevask knyttet til coronaviruset kan Recover desinfisere alt fra industrilokaler, butikker, kontorer og andre eiendommer, til fly, helikoptre, biler og alle slags kjøretøy.

Spesialister på smittevask

Vi har personell med spesialkompetanse innenfor sanering av ulike smittekilder og kjemikalier for å fjerne og drepe smitten.

Det brukes ulike metoder og ulike desinfiserende midler etter hva som skal desinfiseres. Sanerere, som er fagfolkene som utfører disse oppdragene, følger nøye utvalgte prosedyrer og bruker ulike midler som egner seg til forskjellig inventar og flater. I enkelte tilfeller brukes en maskin som røyklegger arealet med et middel, og i andre tilfeller blir det brukt utstyr til å spraye desinfiserende midler som fjerner smitte. Vi har også utstyr til å desinfisere møbler og tekstiler.

Rask responstid ved coronavirus

Under en smittevask går våre fagfolk ekstra nøye over alle kontakt- og berøringspunkter, som dørhåndtak, rekkverk, lysbrytere, betjeningsknapper i heiser, blandebatterier, bord, stoler, skapdører og lignende.

I forbindelse med utbruddet av corona er våre ansatte klare til å hjelpe. Vi kan starte arbeidet med smittevask raskt. I mange tilfeller kan vi rykke ut samme dag. En smittevask kan ta alt fra noen timer til en dag eller to, avhengig av størrelsen på arealet som skal desinfiseres.

Våre prosedyrer og HMS-system sikrer deg som kunde og våre ansatte under og etter arbeidet. Vi bruker godkjent verneutstyr, rengjørings- og desinfiseringsmidler.

Vår erfaring og gode rutiner er din trygghet!

Ta kontakt med oss her