13. oktober 2021

Recover kjøper Byggmester Rygg og Myrland AS

Recover, Nordens ledende leverandør av skade- og håndverkstjenester, har styrket sin virksomhet i Rogaland gjennom oppkjøpet av Byggmester Rygg og Myrland i Stavanger.

Byggmester Rygg og Myrland er et solid byggefirma med over 30 ansatte og har lang fartstid i markedet. Ledelsen i selskapet har jobbet med forsikringssaker siden 1999. Selskapet ble stiftet i 2013 og har siden den tid jobbet primært mot forsikringsselskaper. Rygg og Myrland utfører også flere oppdrag for Eurest som drifter bygg i Rogaland i tillegg til store og små oppdrag for borettslag i Stavanger og Sandnes.

«Selskapet har levert gode resultater over lang tid, takket være erfaren ledelse, engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere og fornøyde kunder. Vi er glade for at eierne vil bli med videre og de har også investert i Recover. Vi gleder oss til å få selskapets ansatte og deres kompetanse med på laget i Recover konsernet», sier CEO for Recover Norge, Vegar Kristoffersen i en kommentar.

«Jeg ser frem til å fortsette å utvikle selskapet og tilbudet vårt på markedet som en del av Recover konsernet. Vi vil fortsette å være en lokal, trygg og kvalitetsbevisst partner innen skade og håndverkstjenester, mens vi har tilgang til økte ressurser og mulighet til å utvide tilbudet vårt i markedet», sier Ernst Andre Berge, Daglig leder, Byggmester Rygg og Myrland AS

Byggmester Rygg og Myrland kommer til å operere som et frittstående selskap i Recover konsernet.

Recover Group
Recover Group er Nordens største leverandør av skade- og håndverkstjenester samt industritjenester med totalt ca. 3 000 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvorav 1100 medarbeidere er ansatt i Norge og med hovedkontor i Oslo. Selskapet hadde i 2020 en total omsetning på 3,5 mrd. Recover hjelper døgnet rundt forsikringsselskaper, samt det offentlige, eiendomsselskaper, industrivirksomheter og virksomheter i marine-/offshoresektoren med skade- og håndverkstjenester etter brann-, innbrudd- og vannskader, mv. Utover dette håndterer Recover alle former for industri- og spesialtjenester innen rengjøring, sanering og desinfeksjon.


Kontaktpersoner for ytterligere informasjon og spørsmål:

Vegar Kristoffersen, CEO, Recover Nordic AS
Telefon: 480 88 366
Epost: vegar.kristoffersen@recover.no

Ernst Andre Berge, Daglig leder, Byggmester Rygg og Myrland AS
Telefon: 400 52 772
Epost: ernst@rogm.no