Pusse opp din bolig

Vi i Norge er «verdensmestere» i å pusse opp våre boliger. Siden været er som det er i dette landet blir det til at vi tilbringer mye tid inne. Dette gjør at slitasje på boligen blir større enn i land der klimaet er varmere og de tilbringer mer tid ute. I tillegg blir vi fortere «lei» av hvordan vi har det og vil gjerne ha litt forandring.

Hva gjør du

Når du ønsker å pusse opp din bolig

Kontakt Recover

Kontakt Recover

Ta kontakt med Recover for å avtale en befaring hjemme hos deg.

Befaring og prisoverslag

Befaring og prisoverslag

Recover kommer på befaring og hjelper deg gjerne med forslag til endringer.

Jobben utføres

Jobben utføres

Våre faglærte medarbeidere utfører jobben i henhold til norsk standard.

Muligheter

Muligheter

Ønsker å pusse opp din bolig?

Ønsker du å male tak eller vegger, tapetsere vegger, bygge om kjøkkenet, utvide rom, flytte vegger, bytte vinduer, legge nye gulv, sette inn nye dører eller gjøre andre forandringer i boligen din, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Å pusse opp en bolig er ikke noe som tas på sparket. Det ligger ofte en lang tankeprosess bak det å pusse opp, uansett om vi prater om en totalrenovering av hele boligen eller oppussing av et soverom, et bad eller et kjøkken. Det skal tas økonomiske og praktiske hensyn når man pusser opp. I tillegg skal det tas hensyn til hva man synes er estetisk og hva som passer sammen av farger og materialer.

Når du kontakter oss for et håndverksoppdrag kommer vi på befaring, og sammen med deg finner vi de beste løsningene for de forandringene du ønsker.

Ta kontakt med oss her