Høytrykksspyling

Vi kan rense røret med Høytrykkspyling, fjerne avleiringer i form av fett og slam så røret får tilbake sin opprinnelige størrelse. Det er ofte bedre og mer varig løsning istedenfor væskebaserte avløps åpnere.

Tjenesten bookes direkte hos våre selskaper.

Brdr. Grønnerud og TT-Teknikk er en del av Recover.

Hva er høytrykksspyling?

Høytrykksspyling er en tjeneste som rett og slett går på å spyle vann med ekstremt høyt trykk. Kompressorer og dyser tilpasset enormt høyt vanntrykk gjør at kraften i strålen effektivt og skånsomt fjerner fremmedlegemer eller andre ting som kan ha stoppet rørene dine. De fleste har antakelig sett eller brukt en høytrykksspyler til terrassen eller til bilen, og selvom prinsippet er det samme, så kan man ikke sammenlikne kraften mellom disse to variantene.

Slik foregår høytrykksspyling.

En effektiv og skånsom måte å holde rørene rene på. Det er imidlertid viktig at høytrykksspyling av vann- og avløpsrør utføres av fagfolk. Feil bruk av vann under høyt trykk under eller i bygningen kan forårsake store skader både på rørene og på bygningsmassen. Vi har både riktig utstyr og erfarne folk til å gjøre jobben, og gjennom et godt vedlikehold over tid, så slipper man de store overraskelsene som kan oppstå med tette rør.

Hva kan skje om problemet ikke løses?

Risikoen man løper er rett og slett tette rør. Eksempelvis kan et rør med dårlig eller skjevt fall medføre at papir eller andre slamrester blir liggende igjen i røret, og over tid hope seg opp. Og som oftest er det langt rimeligere å sørge for godt vedlikehold, enn å ende opp med full stopp eller defekte rør.

Kjøkkenavløp – baderomsluk – Private bunnledninger – Hovedledninger for spillvann og overvann vi åpner med Høytrykkspyling.

Brdr. Grønnerud och TT-Teknikk er en del av Recover

Brdr. Grønnerud har tilholdssted i Gjøvik, og vært i septikrenovasjonsbransjen siden 1950. Vi har stor kompetanse innen VA-kontroll og avløpsproblematikk, fra en start med enkle slamsugere til i dag som vi disponerer det siste og nyeste for tjenester og service. Les mer på gronnerud.no


TT-Teknikk har siden starten i 1986 har vi blitt en av landets ledende totalleverandører av tjenester innen vann og avløp. Vi kan alt om kontroll og utbedring og vi har også en av de mest komplette utstyrsparkene innen feillokalisering og utbedring av vann- og avløpsrør. Les mer på tt-teknikk.no