Innemiljø/miljøskade

Innemiljøet i boligen vår påvirkes av en rekke faktorer og noen av de kan ha noe å si for helsen vår. Noen kan vi gjøre noe med og noen kan vi ikke gjøre noe med. Fukt, mugg, råte, radon og asbest er ting som kan oppdages ved målinger og fjernes via tiltak vi kan gjøre.

HVA GJØR DU

NÅR DU HAR PROBLEMER MED INNEKLIMAET DITT

Lukt- eller 
helseproblemer

Lukt- eller
helseproblemer

Plagsom lukt eller vedvarende problemer som hodepine, trøtthet eller slapphet kan være symptomer på dårlig inneklima.

Ta kontakt 
med oss

Ta kontakt
med oss

Ring oss eller ta kontakt per e-post og fortell oss litt om problemet. Sammen kan vi avdekke om det er behov for befaring.

Recover kommer 
på befaring

Recover kommer
på befaring

Vi kartlegger eventuelle problemer i boligen din, kommer med forslag til løsning og et pristilbud.

VÅR KOMPETANSE

VÅR KOMPETANSE

40 ÅRS ERFARING MED MILJØPROBLEMER

Med vår lange erfaring innen saneringsbransjen har vi opparbeidet et bredt spekter av kunnskap om forskjellige typer problemer som påvirker miljøet vårt. Vi jobber aktivt med lekkasjer fra olje- og parafintanker, asbestproblematikk og andre innemiljø-problemer som mugg, sopp, radongass og dårlig ventilasjon.

Denne type problem/skade blir ikke alltid dekket av forsikringsselskapet ditt, men Recover kan alltid bistå deg med å få en oversikt over problemet/skaden og komme med forslag til løsning.

VÅRT PRODUKT

VÅRT PRODUKT

TILBAKE TIL HVERDAGEN. SÅ FORT SOM MULIG.

Recover er totalleverandør innen sanering og gjenoppbygging etter brann-, vann-, miljø- og industriskader samt skip- og offshore-oppdrag. Vi har også egne håndverksavdelinger med tømrere og malere som tar rene håndverksoppdrag. Recover står klar 365 dager i året, 24 timer i døgnet. Med over 650 ansatte fordelt på mer enn 50 avdelinger spredd over hele Norge er vi alltid nærmest deg.

Vi har meget hurtig responstid fra vi har mottatt melding om en skade, til vi er på skadested. Vi har en egen landsdekkende storskade-enhet, som står klar til å bistå ved større, eller spesielle hendelser, enten det er privatskade, industri, eller offshore-relaterte hendelser.

Enten det er mugg, sopp, radongass, dårlig ventilasjon, asbest eller noe annet som er årsak til et dårlig innemiljø hjelper Recover deg gjerne med å finne en løsning på problemet ditt.

MULIGHETER

MULIGHETER

VI SER MULIGHETENE HJEMME HOS DEG

Hvis det i forbindelse med en olje-, mugg- eller annen type miljøskade i hjemmet ditt må rives tak, vegger, og/eller gulv har du muligheten til å gjøre forandringer. Dersom skaden dekkes av forsikringsselskapet ditt, settes boligen tilbake til samme standard den var.

Våre håndverkere hjelper deg gjerne med forslag til nye løsninger i boligen din. Dette kan for eksempel være å oppgradere gulvet fra laminat til parkett, flytte en vegg, bytte ut kjøkkenet eller pusse opp badet.

Kostnader utover det forsikringsselskapet dekker for å rette skaden må du som forsikringstaker betale selv.

RING OSS 24/7
Ring oss Ring oss

VI SAMARBEIDER MED DITT FORSIKRINGSSELSKAP

Recover har avtaler med både små og store forsikringsselskaper. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap, så henviser de deg videre.