Oslo, 19 januar 2022

Recover forsetter veksten i Norge og kjøper Høytrykk og Vedlikeholdservice AS

Recover kjøper Høytrykk og Vedlikeholdservice AS og tar en sterkere posisjon innen vann, avløps- og miljøtekniske tjenester i Sarpsborg og Fredrikstad.

Som en del av Recovers strategi om å styrke seg innen vann, avløps- og miljøtekniske tjenester i Norge, så har Recover AS gjennomført kjøpet av selskapet Høytrykk og Vedlikeholdservice AS («H&V»). H&V er en sterk lokal aktør for spesialtjenester innen vann og avløp og har vært en solid og trofast partner til Recover over mange år. H&V har 8 ansatte og hadde i fjor en omsetning på over 16 millioner kroner. Selskapet har hovedkontor på Torp og vil gi Recover en strategisk geografisk tilstedeværelse i Sarpsborg, Fredrikstad og omegn. H&V vil bli drevet videre under eget navn og merkevare, som et datterselskap av Recover Norge.

  • Gjennom oppkjøpet av H&V fortsetter vi å styrke oss innen vann- og avløpstekniske tjenester i Norge. Selskapet har levert gode resultater over lang tid, takket være erfaren ledelse, engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere og fornøyde kunder. Vi er glade for at eierne vil bli med videre og de har også investert i Recover. Vi gleder oss til å få selskapets ansatte og deres kompetanse med på laget i Recover konsernet», sier CEO for Recover Norge, Vegar Kristoffersen.
  • «Jeg ser frem til å fortsette å utvikle selskapet og tilbudet vårt på markedet som en del av Recover konsernet. Vi vil fortsette å være en lokal, trygg og kvalitetsbevisst partner innen vann- og avløpstekniske tjenester, mens vi har tilgang til økte ressurser og mulighet til å utvide tilbudet vårt i markedet», sier Stig Johan Henriksen, Daglig leder, Høytrykk og Vedlikeholdservice AS

«Vi gleder oss også til å få H&V’s ansatte og deres kompetanse med på laget i Recover. De har en sunn bedriftskultur, vist god vekst, og har lang erfaring og har en solid posisjon i sitt markedsområde. Vi ser frem til å jobbe sammen med dyktige kollegaer i H&V med mål om å vokse og utvikle oss videre i et spennende marked, både lokalt og nasjonalt», sier Rune Kristiansen, daglig leder i TT-Teknikk AS og leder av Recover sin satsing innen miljøtekniske tjenester i Norge.

Recover Group
Recover er markedsleder i Norden innen skadebegrensning og miljøteknikk og leverer tjenester til forsikringsselskaper, næringsliv og forbrukere. Etter at Recover ble etablert som en frittstående virksomhet for ni år siden, har selskapet tredoblet inntektene. Recover er en nordisk aktør med nasjonal dekning i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Recover har ca 3000 ansatte fordelt på over 100 avdelinger over hele Norden.

Kontaktpersoner for ytterligere informasjon:
Vegar Kristoffersen, CEO, Recover AS. Tel 480 88 366, e-post: vkr@recover.no

Stig Johan Henriksen, Daglig leder, Høytrykk og Vedlikeholdservice AS. Tel 913 03 880, e-post: stig@hoytrykkspyling.no