Oslo, 24 november, 2020

Recover overtar TT-Teknikk og tar en sterkere posisjon innen industriservice

Recover har inngått avtale om å kjøpe det norske selskapet TT-Teknikk. Selskapet er en av landets ledende totalleverandører av spesialtjenester innen vann og avløp. TT-Teknikk har rundt 130 ansatte og hadde i fjor en omsetning på 222 millioner kroner. Selskapet har kontorer i Oslo, Trondheim, Larvik og Lier. Oppkjøpet er et ledd i Recovers strategi om å styrke seg innen industriservice i Norge. TT-Teknikk vil bli drevet videre som et datterselskap av Recover Norge under sin egen merkevare.

Da Recover ble kjøpt av EQT i desember i fjor, kunngjorde selskapet at det skulle vokse videre både organisk og gjennom ytterligere oppkjøp. Denne transaksjonen er et ledd i denne strategien. Recover er i dag markedsleder i Norden innen skadesanering og industriservice og har i alt, inkludert dette oppkjøpet, gjennomført 22 nordiske oppkjøp siden 2015.

- Gjennom oppkjøpet av TT-Teknikk styrker vi oss markant innen industriservice i Norge, særlig innen vedlikehold og fornying av rør. TT-Teknikk er her en ledende totalleverandør. Rørfornying er dessuten et marked som er i sterk vekst i Norge og hvor selskapet har en god posisjon med effektive og optimale løsninger. TT-Teknikk har levert fine resultater over lang tid, takket være erfaren ledelse, engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, solid HSE-kultur og fornøyde kunder, sier administrerende direktør i Recover Norge, Vegar Kristoffersen, i en kommentar.

TT-Teknikk har siden starten i 1986 hatt en jevn vekst. Selskapet er i dag blant Norges ledende når det kommer til spesialtjenester innen vann og avløp, deriblant, alle typer tjenester innen kontroll og utbedring av vann- og avløpsledninger. TT-Teknikk har over flere år bygget en sterk merkevare i sin bransje, innen både offentlig og privat sektor.

- For en tid siden startet vi en prosess for å finne en samarbeidspartner som kunne være med å utvikle selskapet videre. Med Recover har vi oppnådd dette, og får tilgang til både et bredere kompetansemiljø og kan utveksle erfaringer på tvers av konsernet i hele Norden. Vi ser alle frem til å bli et selskap i Recover gruppen, sier CEO, Stein Schanke i TT-Teknikk.

- Vi gleder oss til å få TT-Teknikks ansatte og deres kompetanse med på laget i Recover. TT-teknikk blir en viktig plattform for videre vekst innen industriservice hvor vi ser gode vekstmuligheter fremover i konsernet, sier konsernsjef i Recover, Mattias Ringqvist i en kommentar. Han opplyser også at sentrale ledere i selskapet vil bli med videre og har i tillegg investert i Recover.

Den formelle overtakelsen av TT-Teknikk vil finne sted så raskt godkjenningen fra det norske konkurransetilsynet er oppnådd.